Mahalnyaaa Vitamin C Shaklee!!!!

Kata si A: Aku beli vit C brand abc baru berapa belas ringgit!!
Kata si B : Saya beli xsampai pun RM30 sebotol!!

Wahhh... mahalnya Vitamin C Shaklee.. Tuan/puan, nak bandingkan vit c shaklee dengan vit c di luar sana memang la harganya berbeza. Tapi, mahal untuk pertama kali je...sebab 1 botol boleh tahan sampai enam bulan tau!!

Jom kita buat kira-kira matematik mudah. 

1 botol = 180 biji = 6 bulan = RM92.50
1 bulan = RM15.42
1 hari = RM0.51 sahaja...kebaikan vitamin cmahal ke?? murahhh kalau nak bandingkan dengan khasiat yang kita akan dapat. Berbaloi-baloi dengan wang yang kita labur. 

Shhh... ni harga pasaran tau? Kalau anda mendaftar jadi ahli boleh jimat banyak lagi.. nak tunggu tengok saja ke? tak yah la fikir lama sangat. Jom join saya. Cantik dapat, duit pun dapatt!!

Ok, meh saya explain... Kenapa anda harus pilih vit C shaklee..

vitamin c shaklee


Palingg penting ianya 100% halal dan semulajadi. Kalau anda rasa vit c ni, memang masam sesangat. Yeee... kerana 1 tablet vit c  = 7 biji buah oren!! Larat ke setiap hari kita nak makan 7 biji buah oren... ho3... kalau tak tahan, boleh cirit birit dibuatnya.  Selain itu, Vitamin C Shaklee menjalani ujian klinikal sebelum dipasarkan. Keberkesanannya memang jelas terbukti. Boleh mencantikkan kulit, glowing kulit muka tu nanti.. parut jerawat pun pudar. Banyakkk lagi khasiat Vitamin C Shaklee ni. So, anda boleh nampak kelebihannya kan berbanding jenama lain di pasaran. 

vitamin c shakleeAnda boleh baca lagi info mengenai VITAMIN C SHAKLEE di sini.

Salam sayang,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...