Disclaimer - Please Read

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik kami, Health and Beauty Store.

Kami bukan doktor mahupun pakar perubatan dan di sini kami ingin memberitahu pembaca yang blog/laman web ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Entri-entri kami adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan kami berdua.

Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan. 

Ini kerana produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Ianya hanya untuk menambahkan ketidakcukupan vitamin dalam badan manusia, dan bukannya merawat penyakit. 

Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan  mahupun dianggap sebagai preskipsi. 

Kesan supplemen/ vitamin ada berbeza bagi setiap individu. Testimoni yang diletakkan adalah mengikut kesan pada individu tersebut. Ianya tidak pernah disarankan atau disahkan oleh pengeluar/pembuat produk. 

Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pembacaan / pendidikan sahaja, dan bukan sebagai nasihat perubatan.

Tiada claimsguaranteewarranty atau assurance yang dijanjikan. 

Penulis-penulis dan pengedar-pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang salah faham,  atau penyalahgunaan maklumat dari blog ini.
Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda.

Hubungi saya: 

najidahibrahim@gmail.com
call/ sms/ wasap : 0193816753


  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...